Trofeul TSE inainte de Cupa Malinului

CupaTSEInainte concursului de Freeriding Cupa Malinului, in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events conduce Radu Tipurita, urmat de Robert Stoica si Matei Epure, iar la fete Sara Savin, urmata de Diana Stoica si Mariuca Tipurita. Toti sunt copii sub 14 ani!

Trofeul TeamXpert Sports Events a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinare in randul participantilor si reuneste competitiile organizate de TeamXpert Sports Events la Ski, Snowboard, Freeriding, Mountianbike si Trail running. In acest sezon, pana acum au avut loc 14 etape de Schi si Snowboard, la care cei mai activi au fost copiii, motiv pentru care se si regasesc in numar asa mare in fruntea clasamentelor.

Lucrurile se vor schimba cel mai probabil sambata, dupa concursul de Freeriding Cupa Malinului, concurs din categoria EliteRide (ER) la care, conform Regulamentului,  castigatorul este recompensat cu 140 de puncte in clasamentul Trofeului. In comparatie, Malinul Copiilor – competitia de Freeriding rezervata juniorilor si desfasurata pe un traseu cu grad de dificultate mult redus, este un concurs din categoria Snow Ride (SR), la care castigatorul obtine doar 20 de puncte.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, TeamXpert Sports Events and tagged , , . Bookmark the permalink.