Hall of Fame

TSE201412 rideri profesionisti, dar si amatori, si-au inscris numele in Comana Hall of Fame. In fruntea listei se afla Stefan Morcov  cu 3 Trofee, urmat de Alex Ciocan cu 2 Trofee.

Prima editie, desfasurata in octombrie 2010, a fost castigata de Stefan Morcov “Basso” si Doina Titei. Traseul pe care s-a concurat atunci era Lacul Comana, echivalentul Traseului TeamXpert de astazi.
Basso a recidivat la urmatoarele doua editii, desfasurate in 2011, cu mentiunea ca la una dintre ele a fost castigator ex aequo impreuna cu Marius Ionascu “Maus”.
La editia din primavara lui 2012 marii favoriti, Marius Frunzeanu si Razvan Juganaru, au ratat, lucru de care a profitat Andrei Bobic. Apoi a fost randul lui Alex Ciocan sa castige doua editii consecutive, odata in fata lui Razvan Juganaru, apoi in fata lui Adrian Moroiu. Ultima editie, cea din septembrie 2013, a fost castigata de Ciprian Rosca.
La fete, nimeni nu a reusit sa se impuna de mai multe ori. Dupa Doina, castigatoare au mai fost Alina Trofin, Adriana Branea, Andreea Crivoi, Irina Dumitru, Oana Trif si Cristina Badoiu.
Vezi Comana Hall of Fame

In competitia pe echipe, cele mai multe Trofee au fost cucerite de Ericsson, urmata de PWC Audit, Electrosoft si BikeXpert. Vezi TeamXpert Cup Hall of Fame

Sa vedem ce nume vor completa lista in 2014!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014 and tagged . Bookmark the permalink.