Lista dedicata pentru Turele Velo

taberecusuflet-057La una din turele de la Comana din acest an, cineva ne-a spus ca nu a apucat sa se inscrie pentru ca a auzit intamplator, in ultima clipa, de tura. A venit totusi direct la Comana si a participat fara probleme. De stiut insa ca informatii despre activitatile de weekend pe care le organizam trimitem doar catre o lista dedicata. Ca sa va inscrieti intrati aici.

In urma participarii la competitiile de mountainbike de la Comana, faceti parte din comunitatea TeamXpert Race Club si primiti informatii (daca ati ales astfel la inscriere) despre competitiile de mountainbike pe care le organizam. Riderii din aceasta comunitate se intalnesc la competitiile de mountainbike organizate de TeamXpert Sports Events, precum si la alte competitii. Mai mult, unii participa si la activitatile de weekend pe care le organizam. Astfel de activitati sunt turele saptamanale pe traseele de la Comana, de la Cernica, de la Bucsani, de la Campina sau in alte zone frumoase din tara si din strainatate.

Comunicarea in acest grup se face virtual, prin inscrierea intr-o anumita lista. Pentru a evita spamurile si a nu deranja riderii cu mesajele noastre, bazele de date pentru concurs, pentru activitatile de weekend si pentru celelalte activitati pe care le organizam sunt separate. In plus, mentinem listele cat mai curate si nu comunicam informatii despre activitatile de weekend decat celor din lista respectiva. Cu alte cuvinte, daca doriti sa fiti siguri ca primiti mesaje despre activitatile de weekend, cel mai bine este sa va inscrieti in lista aceasta.
Este bine sa faceti acest lucru chiar daca primiti informatii de la noi, caci exista posibilitatea ca informatiile sa fie cenzurate de catre profilul listei respective.

Daca primiti un mesaj de mai multe ori, puteti sa va stergeti oricand din lista respectiva trimitandu-ne un email sau cu click pe Unsubscribe.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, TeamXpert Bike Day. Bookmark the permalink.