Sistem nou pentru Inscrieri

TeamXpert.RaceClubIncepand de astazi, Inscrierile la Comana Bike Fest si la celelalte competitii TeamXpert Sports Events se fac prin platforma virtuala TeamXpert Race Club. Platforma cuprinde Sistemul de Inscriere, Calendarul Evenimentelor, precum si Sistemul de clasificare al riderilor

TeamXpert Race Club este o platforma virtuala unde se intalnesc participantii la competitiile TeamXpert Sports Events. TeamXpert Race Club cuprinde sistemul de Inscriere al riderilor, Calendarul Evenimentelor multidisciplinare, precum si Sistemul de clasificare al riderilor, care tine cont de rezultate lor si de gradul de dificultate a competitiilor / traseelor alese.

Sistemul de inscriere a fost dezvoltat de Dan Grecu pe o tehnologie MySQL si Php. Inscrierea se face in doi pasi: mai intai va creati un Cont, apoi puteti alege Competitia sau Competitiile la care doriti sa participati.

La crearea contului trebuie introduse datele personale, precum Nume, Prenume si Data nasterii, precum si datele de contact. Dupa validarea datelor veti primi un email cu un cod personal care cuprinde informatii despre categoria de varsta.

Pe viitor, daca doriti inscrierea la alte competitii, puteti utiliza acest cod. Daca se pierde codul, acesta poate fi regenerat cu usurinta prin introducere datelor initiale.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, TeamXpert Race Club. Bookmark the permalink.