Trofeul TeamXpert Sports Events 2014

CupaTSETrofeul TeamXpert Sports Events 2014 a debutat cu concursurile de Schi si Snowboard. Dupa 5 etape, in clasament conduc doi Copii! Rezultatele la aceasta competitie conteaza in clasamentul final al Trofeului. Nu ratati asadar ocazia de a strange Iarna puncte pentru Vara:) Concurentii care participa la mai multe discipline beneficiaza de bonusuri.

Trofeul TeamXpert Sports Events este o competitie multidisciplinara, ce reuneste concursuri de Schi, Snowboard, Mountainbike si Trail running. A fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinare in randul participantilor.

Prima competitie din calendarul Trofeului este Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Cupa Tabere cu Suflet este o competitie gratuita, toate costurile fiind suportate de Asociatia Tabere cu Suflet prin proiectul Sport pentru toti Copiii.

Dupa 5 etape, in clasamentul Trofeului conduc doi Pitici: Sara Savin (6 ani) si Robert Stoica (7 ani). Competitia de Schi si Snowboard se desfasoara de-a lungul a 12 etape, iar la start vin multi copii. Rezultatele conteaza in clasamentul final al Trofeului TeamXpert Sports Events.

La Trofeul TeamXpert Sports Events 2013 au luat parte peste 1100 de concurenti, iar castigatorii au fost Antonio Vieru si Silvia Feraru. Decernarea Trofeului se va face la prima etapa de mountainbike – Comana Bike Fest din 17 mai 2014.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, AlteCompetitii, TeamXpert Sports Events and tagged , , . Bookmark the permalink.