Concurs pe traseele TeamXpert I

TeamXpert.115Astazi a avut loc un concurs la Comana, pe traseele TeamXpert Sports Events. Dorim sa subliniem, pentru a evita orice confuzie, ca organizarea nu ne-a apartinut. Concursul a fost organizat de un alt organizator.

Traseele dezvoltate de noi ne-au fost astazi ‘imprumutate’, fara macar o mentiune, de catre mpg/riders club:0(  Cu toate acestea, stiind ca intr-un fel sau altul este si imaginea noastra in joc, noi ne-am oferit ajutorul pro bono pentru organizarea competitiei. Din pacate, mpg/riders club a refuzat categoric (vezi aici: comentarii la  Scrisoare deschisa catre MPG).

Traseul concursului a fost 40% comun cu al nostru. Cam aceasta a fost si partea frumoasa, fara araturi, gropi si alte zone neintretinute. Poate acum realizeaza si criticii nostri efortul depus pentru crearea si intretinerea acestor trasee:(

A fost cateva probleme, inclusiv un accident destul de urat (sanatate multa), insa nu vom detalia. Macar atat am invatat din ‘laudele’ cu care alti organizatori ne-au gratulat de-a lungul timpului, sa nu dam cu noroi in alti organizatori.

Iata cateva poze de la competita de astazi:


Foto: TeamXpert Sports Events

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, AlteCompetitii, Comana and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.