Scrisoare deschisa catre MPG

ridersclubIn aceasta toamna o alta competitie va avea loc la Comana, pe un traseu partial comun cu cel creat si intretinut de TeamXpert Sports Events. Obiectivul principal este siguranta participantilor iar orice solutia implica colaborarea organizatorilor (iata punctul nostru de vedere pe larg). De aceea am trimis urmatorul mesaj. Dialogul a fost refuzat insa:(

Buna ziua
Am vazut ca intentionati sa organizati o competitie in Parcul Natural Comana. Cu surprindere am observat ca traseul propus de dvs este in proportie de peste 40% identic cu traseul pe care se desfasoara competitiile noastre. Ne bucura sa constatam ca apreciati in asemenea masura traseele concepute si create de noi:)
Va rugam sa tineti cont ca, pentru o buna organizare a competitiilor in aceeasi zona, ar fi de dorit o colaborare stransa a organizatorilor. Avem in vedere rezolvarea unor probleme cum ar fi marcajele permanente, refacerea traseelor in zonele comune, etc. De asemenea, va putem oferi ProBono sprijinul nostru in organizarea competitiei Dvs.
Va propunem sa ne contactati pentru stabilirea acestor detalii.
Am remarcat ca l-ati numit ca autor al traseelor pe Razvan Juganaru. Deoarece traseul este in parte comun, iar Razvan Juganaru cunoaste traseul de la noi, fiind invitat special la o marcare, va rugam sa ne mentionati, alaturi de el, ca autori ai traseului.
Va multumim,
TeamXpert Sports Events

Mesajul a fost trimis in data de 8 octombrie catre Catalin Mocuta, Sanda Mocuta si Ovidiu Cocieru de la MPG/Riders Club. Pana la aceasta data nu s-a primit vreun raspuns:(

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, AlteCompetitii, Comana and tagged , , . Bookmark the permalink.