Comana Bike Fest 2013: Follow up

OLYMPUS DIGITAL CAMERAComana Bike Fest 2013 s-a incheiat cu un nou record de participare. Ce urmeaza?

Feedback
Speram ca ati petrecut o zi excelenta la Comana:) Noua ni s-a parut ca a iesit bine concursul din aceasta toamna:) Dvs cum vi s-a parut?
Va rugam sa ne spuneti parerea in formularul de FEEDBACK. Daca vreti sa revedeti cum a fost, poze si filme gasiti aici.
Verficati si lista obiectelor pierdute.

Interventie
Am avut si o interventie in urma unui accident. Un domn a cazut si s-a lovit la coaste, fiind transportat cu masina 4×4 de interventie pusa la dispozitie de organizatori. Nu era ceva grav, asa ca la ambulanta a refuzat asistenta medicala. Se pare ca totul este in regula asa ca putem declara competitia Incident free:)

Voluntari
Competitia din aceasta toamna nu ar fi iesit asa de bine fara ajutorul celor 20 de voluntari cu Suflet mare care au pus umarul la organizare! Le multumim si ii asteptam si la editiile viitoare! Unul dintre ei, care nu are servici, a fost ajutat cu sume de bani prin programul Sprijin pentru Voluntari. Vezi de ce publicam aceste Informatii.

Trofeul TeamXpert Sports Events
Anul acesta, TeamXpert Sports Events, impreuna cu Asociatia Tabere cu Suflet si alti parteneri, a organizat nu mai putin de 8 competitii, la care au luat parte peste 1100 de concurenti. Pentru a recompensa performanta lor, a fost creat Trofeul TeamXpert Sports Events. Iata clasamentul feminin si cel masculin.
Copiii au si ei clasamentul lor, Trofeul Tabere cu Suflet. Vezi clasamentul 2013 aici.
Va multumim pentru incredere si va asteptam in continuare la competitiile TeamXpert Sports Events!

Cupa Veseliei

Urmatoarea competitie este Cupa Veseliei, care are loc pe traseul Tabere cu Suflet, sambata, 26 octombrie 2013. Mai multe detalii gasiti aici, iar pentru INSCRIERI intrati aici. Va asteptam cu drag!

Follow up
Sezonul competitional se apropie de sfarsit. Noi vom continua insa sa iesim cu bicicleta. Daca va face placere, va invitam alaturi de noi, la VeloTururile organizate de Asociatia Tabere cu Suflet:) Si, de ce nu, la competitiile de Schi si Snowboard, pentru a aduna din timp puncte pentru Trofeul TeamXpert Sports Events!
Iar pe cei mici ii asteptam in Tabere cu Suflet🙂

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana. Bookmark the permalink.