MPGul si cipurile Federatiei

TeamXpert.039Federatia Romana de Ciclism s-a spart. Nu mai sunt decat cativa angajati, mai putini decat degetele de la o mana. Din acest motiv, serviciul de cronometraj asigurat (contracost evident) de federatie, a devenit practic indisponibil.

De-a lungul timpului, am colaborat foarte bine cu Sorin, de la federatie, pe partea de cronometrarea. Anul acesta Sorin s-a mutat la MPG, firma care organizeaza concursurile Riders Club. Am colaborat si noi cu ei, la On Top of the World 2013, insa colaborarea a avut un gust amar. Mai mult, dna Mocuta si dl Cocieru de la MPG s-au suparat ca le-am cerut sa isi respecte contractul, adica sa nea dea baza de date a concurentilor inscrisi. Nici macar rezultatele de la concurs nu le avem, la propria noastra competitie, dupa 3 luni de la desfasurare 😦

Cel mai grav este insa ca, datorita acestor mici orgolii, nu mai avem acces la sistemul de cronometrare al federatiei, care este acum gestionat de propriul lor angajat. Ca alternativa avem cateva optiuni putin peste mana, datorita atitudinii, pretului sau distantei. Anul acesta am decis sa colaboram cu Asociatia Clujul Pedaleaza.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.