Ghidul Participantului

TabereCuSuflett.268Am strans cateva sugestii si informatii utile despre pregatire, start, reguli in timpul competitiei, etc. care sa va ajute sa aveti o experienta cat mai placuta:) Mult succes!

Toate informatiile sunt stranse in Ghidul Participantului pe care va rugam sa il consultati Iata cateva lucruri mai importante:

Depasire Anunta intentia de a depasi, strigand partea pe care doresti sa faci depasirea. Strigand ”DREAPTA” il anunti pe cel din fata ca vei depasi pe partea dreapta. Respecta-l pe cel care te depaseste. Respecta-l pe cel pe care il depasesti. RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT.

Casca. Este OBLIGATORIE! Riderii care nu poarta casca vor fi descalificati.

Startul. Startul se va da decalat functie de traseu. Adultii pleaca la 9:30 (Traseul TeamXpert) si 9:45 (Traseul Bujorilor), iar Copiii la 12:15. Fiti atent la indicatiile organizatorului, urmariti programul anuntat pe site si nu intarziati. Organizatorii dau drumul la fix.

Masini.  Incepand cu editia 2013, Administratia Parcului Natural nu mai acorda aviz favorabil pentru desfasurare competitiei decat cu conditia sa nu se blocheze traficul de masini.  Riderii trebuie sa respecte regulile de circulatie si sa dea dovada de atentie in portiunile de traseu de pe drumul forestier.

Prim-ajutor: Primul-ajutor este oferit de Serviciul de Ambulanta Giurgiu. Pentru zonele in care ambulanta nu poate patrunde, accesul se face cu un ATV.

 

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana, TeamXpert. Bookmark the permalink.