Easy Light la Comana Bike Fest

easylight logoComana Bike Fest are inca un partener. Easy Light va oferi 3 lanterne castigatorilor.Ca de obicei, am rugat noii parteneri sa se prezinte. Iata ce am aflat:

“Pentru noi – EasyLight România, furnizor de servicii şi soluţii eficiente de iluminare, prezenţi pe piaţă din martie 2013 – interesul manifestat de public pentru lanternele frontale a însemnat o orientare spre cele mai bune mărci din acest segment. EasyLight Romania oferă lanterne frontale  Petzl, Fenix, Olight si LED Lenser care acoperă toate domeniile de activitate. Experienţa ne-a demonstrat că lanterna frontală trebuie să facă parte din recuzita de baza a oricărei persoane active, care se implică în activităţi outdoor ori de câte ori are ocazia: este o sursă sigură de iluminare, are putere mare graţie LED-urilor ultra-luminoase, conferă autonomie îndelungată, iar fasciculul luminos vine de sus, urmărind automat direcţia în care priveşti. Conform specialiştilor, montaniarzilor si echipelor de salvare lanternă frontală este cea mai indicată sursă de lumina pe munte.Pentru că sprijinim spiritul curajos şi de acţiune, pentru că iubim natura, libertatea şi adrenalina, echipa EasyLight România a venit aici, la Comana Bike Fest 2013 sa te susțină şi să-ţi ureze aventură maximă!

Lanterna frontală face parte din echipamentul obligatoriu al oricărei expediţii montane.

Încă de la lansare, ideea ingenioasă de a a purta sursa de iluminare şi bateriile ataşate de o bandă elastică prinsă pe cap, lăsând mâinile libere, a prins foarte bine la public. Sistemul, promovat de Petzl de prin anii ‘70, a devenit popular în scurt timp, fiind considerat una dintre inovaţiile momentului.
Speologia este domeniul pe care lanterna frontală a pus indiscutabil “monopol” pentru că, de cele mai multe ori, dificultatea pasajelor parcurse necesită utilizarea ambelor mâini. Dar, în scurt timp, lanternele frontale şi-au mărit aria de acţiune şi, în prezent, pot fi utilizate în mai toate domeniile: expediţii speologice desigur, dar şi excursii, alergare, diverse tipuri de reparaţii (când ai nevoie de mâini libere), bicicletă sau în cort. Lanterna frontală a devenit obligatorie în recuzita de munte şi a competiţiilor montane. Ba mai mult, a pătruns pe teritoriul mai specializat al lanternelor profesionale – destinate entuziaştilor muntelui, aplicaţiilor militare şi chiar echipelor de salvare – şi al lanternelor de vânătoare. Secretul succesului este acelaşi: îţi lasă ambele mâini libere.”

Colaborarea cu EasyLight mai aduce o premiera. Partenerii nostri nu isi pot permite, in acest moment, sa ofere valori mai consistente, desi si-ar fi dorit foarte mult sa sprijine mai bine concursul. Pentru a-i ajuta, am lansat mai devreme cu cateva luni proiectul Parteneriat ProBono, prin care oferim ajutor Partenerilor care traverseaza o perioada mai dificila. Astfel, Asociatia Tabere cu Suflet si TeamXpert vor acoperi suma restanta, in valoare de 1400 Ron, pana la valoarea pachetului tintit.
Proiectul Parteneriat ProBono face parte din proiectele initiate de Asociatia Nonprofit Tabere cu Suflet pentru o Lume mai Buna. Pentru o directionare corecta a resurselor, ajutorul poate fi solicitat o singura data.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana, Parteneri, TeamXpert and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.