Programul FARA TAXA

FaraTaxaOrigAm primit o noua solicitare pentru programul FARA TAXA. Persoana respectiva ne-a rugat sa ramana anonima. Iata motivele, citate chiar de la persoana in cauza:

“… eu consider ca sunt destul de nedreptatit de acest sistem in Romania.
1- Nu ma simt confortabil deloc ca dupa 5 ani de munca, in conditiile in care ocupam locul 2 in topul sucursalelor din Bucuresti in privinta realizarilor sa fiu dat la o parte pentru a face loc rudelor, amantelor sau alti favorizati ai unei noi conduceri.
2- Nu sunt de acord sa “cersesc” cu “handicapul la vedere”. Adica nu doresc sa fiu facut public in nici un mod asa cum este inginerul din pagina dumneavoastra.
3 – Am un renume in piata financiar bancara si nu vreau sa il stric.
4 – Sunt un sportiv amator caruia ii place confruntarea.
5- Scriindu-va aceste randuri sper ca m-am facut inteles si de asemenea va solicit aceasta confidentialitate atat in privinta documentelor pe care le atasez …

Iata raspunsul nostru:

“In primul rand vrem sa stiti ca regretam situatia in care va aflati si ca suntem alaturi de dvs.
Prin proiectele pe care le implementam ne propunem sa aducem o raza de speranta care sa faca lumea in care traim mai buna. Puteti vedea mai multe pe pagina noastra WeCare http://www.taberecusuflet.ro/WeCare.html. Pagina este in lucru dar puteti sa va faceti o impresie.

Din pacate ajutorul material pe care putem sa il oferim nu este intotdeauna semnificativ. In plus, la nivelul la care lucram ajutorul psihic este mai important. Cand ajutam pe cineva prin programul FARA TAXA, vizam pe toti cei aflati in aceasta situatie. De aceea publicam pe site informatii despre cazuri.

Nu vrem sa umilim pe nimeni, din contra, vrem sa redam speranta si demnitatea. In urma rugamintii dvs, va garantam ca nu vom face public documentul sau textul din body text, fara acordul dvs.  

Va rugam sa ne ajutati sa ajutam si pe altii, povestindu-le despre dvs. Nu este nevoie sa dati niciun nume. Daca sunteti de acord, putem scrie motivele 1-5, cu numele Anonim.”

In urma acestui mail, dansul ne-a dast acordul sa publicam argumentele 1-5, fara sa ii dam numele. Persoana respectiva va beneficia de programul FARA TAXA la competitia din 28 septembrie 2013.

______________________________

Programul FARA TAXA este un program social al Asociatiei Nonprofit Tabere cu Suflet, prin care persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap pot beneficia de gratuitate la inscrierea la diverse competitii sportive. Programul se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. Vezi de ce publicam aceste Informatii

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, FARA TAXA and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.