Prezentare parteneri: Skil

Logo Skil Ai tot ce-ti trebuieSalutam prezenta unui nou partener la Comana Bike Fest. La editia din aceasta toamna, Skil va oferi concurentilor cate un bidon din aluminiu.
Pentru ca pagina partenerilor sa nu aiba niste sigle goale, fara continut, i-am invitat pe partenerii nostri sa ne spuna mai multe despre ei. Iata ce am aflat:

În 1923, Edmond Michel a inventat primul ferăstrău electric din lume. Alături de partenerul său de afaceri, Joseph Sullivan, el a fondat compania Skilsaw Incorporate. Aceasta a marcat începutul dezvoltării unei serii aproape nelimitate de unelte electrice de succes.

Timp de peste 85 de ani, Skil a integrat în sculele sale electrice cele mai noi tehnologii, punând un mare accent pe oferirea clienţilor săi de scule electrice rezistente, performante şi accesibile. In tot acesti ani, Skil si-a construit o reputaţie bazată pe nu mai mult de 130 de milioane de unelte vândute, numeroase premii obţinute în urma unor teste independente (consumatori) şi multe invenţii şi patente. În anul 1996, Skil Corporation a fost preluat de Robert Bosch GmbH.

Skil ştie mai bine decât oricine care este cel mai important lucru pentru ca lucrările să fie efectuate uşor şi rapid. Iar sarcina uneltelor electrice este de a face ca lucrarea să fie mai uşoară – nu mai dificilă sau mai complicată. De asemenea, Skil s-a concentrat mereu pe dezvoltarea unor produse inteligente care să fie accesibile şi uşor de utilizat. O filosofie care a făcut ca brand-ul Skil să fie printre cele mai importante mărci din lume în domeniul uneltelor electrice. In momentul de fata, brandul Skil ofera scule electrice pentru segmentele DIY, Profesional si de Gradinarit.

Skil – Tot ce ai nevoie

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana, Parteneri and tagged , , . Bookmark the permalink.