Prezentare Parteneri: Bike Nature – magazin partener

logo Bike NatureBike Nature este noul magazin partener al competitiilor de la Comana! Aici se poate plati taxa de participare si tot aici se va inmana kitul de start.

Bike Nature este magazinul de biciclete din Vatra Luminoasa. L-am rugat pe Ionut Iordache, proprietarul magazinului, sa se prezinte si iata ce ne-a spus:

Totul a inceput in toamna lui 2007… cand, intr-un garaj, ne-am propus sa facem mai mult decat  operatiuni de baza pentru intretinerea propriilor biciclete.

Asadar  am deschis un mic atelier cu toate cele necesare intretinerii si  reparatiilor de biciclete.  Pe langa serviciile tehnice  am oferit clientilor nostri si  o mica selectie  de biciclete, piese si accesorii .

Fiecare zi  “ la garaj” ne-a surprins in mod placut. Acolo am cunoscut primii clienti , primii  biciclisti  ce treceau pragul magazinului “Bike- Shop” . Singurul mod de a ne face reclama  erau recomandarile clientilor nostri “din gura in gura” catre alte persoane interesate. 

La scurt  timp de la deschidere  Bike –Shop a devenit neincapator si am luat decizia de gasi un spatiu mult mai generos pentru noi toti. Fiind cunoscuti de catre clientii nostri ca “baietii de la Foisor” am incercat si am reusit sa pastram locatia noului magazinului in aceeasi zona si anume zona   Foisorului de Foc.

 La sugestia lor am schimbat denumirea  magazinului din Bike-Shop in  Bike Nature, deoarece se crease o confuzie de titulatura pe atunci .

Faptul ca “ne dam” cu bicicleta in mai toate locurile unde pot rula cele 2 roti, ne ajuta sa fim in permanenta conectati , si sa fim la curent cu ultimele inovatii tehnice si tendinte in domeniu.

 Deoarece cunoastem cat de  importanta este intretinerea bicicletelor, am investit in continuare cu tot sufletul in  service-ul nostrul dedicat bicicletelor  aducandu-l  la un nivel maxim. Am  achizitionat unele din cele mai performante scule si echipamente profesionale, ce ne permit executarea operatiunilor de service la cel mai inalt standard. Mecanicii sunt si ei pe masura , oferind servicii de calitate acordand toata atentia si timpul necesar fiecarei biciclete ce intra  in service-ul Bike Nature.

Din dorinta de a oferi o varietate cat mai larga  de produse, am mai facut un pas, mutandu-ne  intr-o locatie mult mai spatioasa, mai prietenoasa si mai usor accesibila tuturor . Pastram cu noi acelasi mix de treaba bine facuta si atmosfera prietenoasa.

Satisfactia echipei consta in faptul ca, primii clienti Bike-Shop au devenit clientii Bike Nature de astazi, fapt ce ne-a convins ca suntem pe drumul cel bun.

In intampinarea tuturor clientilor, pe langa serviciile de calitate ce ne-au adus aprecierea dumneavoatra,  Bike Nature ofera o gama variata de biciclete, piese, accesorii si echipament, fabricate de producatori cu tradite, recunoscuti pentru inovatie si calitate la nivel mondial in acest domeniu.

Am construit Bike Nature on line si pentru clientii lipsiti de timp, unde cu un simplu click se pot face comenzi, onorandu-le in cel mai scurt timp si livrandu-le la adresa dorita.

Echipa Bike Nature considera bicicleta ca find cea mai buna investitie pe care o puteti face pentru voi si pentru cei dragi , alegand din gama de biciclete pe care o punem la dispozitie : biciclete de munte (Mountain Bike), biciclete cross/touring, biciclete de sosea, biciclete de oras(city) de dama si barbatesti, biciclete pliabile, biciclete pentru cei mici (biciclete cu pedale sau fara, cu roti ajutatoare sau fara).

Multumim tuturor  clientilor nostri pentru fidelitate si vom merge mereu impreuna atat timp cat exista biciclete!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana, Parteneri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.