Bidon in Kitul de start

image003Participantii la competitia de la Comana din aceasta toamna vor gasi in kitul de start un bidon de aluminiu.
Valoarea kitului de start este un punct critic pentru concurenti. Inca de la primele editii, pe forumuri intrebarile s-au invartit in jurul valorii premiilor si a kitului de start: Ce este in kit? La alte concursuri kitul este mai substantial, etc.

Nu este o vorba in vant ca suntem preocupati continuu sa imbunatatim concursul.  Chiar daca opinia noastra despre valoarea kitului de start este diferita,  tinem cont de feedbackul vostru si imbogatim, pe cat posibil, kitul. Pe de alta parte, daca tot oferim, macar sa fie ceva cu folos:) La editia trecuta participantii au primit camere de bicicleta. In aceasta toamna suntem in masura, impreuna cu partenerul nostru Skil,  sa va oferim un alt obiect, pe cat de util pe atat de spectaculos: un bidon de aluminiu. Pentru cei interesati, valoare lui este de 40 Ron + tva / buc.

Un concurent care intre timp a devenit organizator de competitii, spunea ca bidoanele de plastic pe care le primeste in kitul de start le arunca dupa cateva folosiri deoarece capata un miros neplacut. De Bidonul de aluminiu pe care vi-l oferim in kitul de start va veti putea bucura mai mult timp:)

Grabiti-va insa, doar primii 300 de concurenti vor beneficia de acest frumos obiect!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.