Trofeul TeamXpert Sports Events

CupaTSE2In clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events dupa 4 din cele 6 competitii multidisciplinare, conduc Andrei Subran si Alin Gavozdea la baieti si Silvia Feraru la fete.

In afara concursurilor de mountainbike de la Comana, TeamXpert Sports Events si Asociatia Tabere cu Suflet organizeaza o multime de  competitii la mai multe discipline sportive. Trofeul TeamXpert Sports Events le reuneste, intr-un sistem creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinare in randul participantilor.

Trofeul TeamXpert Sports Events este un sistem deschis. In acest moment Trofeul cuprinde 6 competitii cu 15 etape, insa se pot alatura si alte competitii, indiferent de cine le organizeaza.

Competitiile din cadrul Trofeului TeamXpert Sports Events sunt:
Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard (10 etape),
Cupa Malinului (Ski  Snowboard Freeride – 1 etapa),
Cupa Tabere cu Suflet MTB (1 etapa),
Maraton Tabere cu Suflet (1 etapa),
On Top of the World Bike Fest (1 etapa),
Comana Bike Fest (1 etapa).
Iata calendarul competitiilor TeamXpert Sports Events.
Disciplinele acoperite pana in acest moment sunt Schi, Snowboard, Freeriding (Ski Freeride & Snowboard Freeride), Montainbike si Trail running.

Pentru alcatuirea clasamentului, locul obtinut de rideri la etapele competitiilor este convertit in puncte, tinandu-se cont de valoarea concursului si de dificultatea traseului. Se acorda bonusuri celor care participa la mai multe discipline, dar numai daca nu abandoneaza. Iata Regulamentul Trofeului.

Inainte de introducerea datelor de la On Top of the World Bike Fest, date care nu ne-au parvenit inca, in clasamentul baietilor conduc Andrei Subran si Alin Gavozdea, castigatorii Cupei Malinului, iar la fete Silvia Feraru, locul 4 la MTB si 17 la Maraton.
Iata clasamentul fetelor si cel al baietilor.

In clasamentul Trofeului se regasesc toti riderii care se inscriu si concureaza pe traseele de adulti. Copiii au si ei Trofeul lor, numit Trofeul Tabere cu Suflet:) Iata clasamentul la zi.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, OnTopOfTheWorldBikeFest, TeamXpert BikeFest, TeamXpert Sports Events and tagged , , . Bookmark the permalink.