Pista de biciclete pana la Comana

TeamXpert.027Peste cativa ani vom putea merge de la Bucuresti la Comana pe pista de biciclete:)
Ministerul pentru IMM şi Turism anunta un proiect pentru construirea unei piste de biciclete între Bucureşti şi Parcul Natural Comana. Ministrul Turismului considera că zona respectivă poate atrage un număr mare de turişti. In urma discutiei cu dl.Palamaru de la Casa Comana, a aflat că, de 1 Mai, la Comana au venit peste 3.000 de persoane, dintre care foarte mulţi biciclişti.

La Comana turismul velo s-a dezvoltat spectaculos in ultimii ani. “Din 2010, de cand se organizeaza aici diferite competitii de biciclete, structura celor care viziteaza Parcul Comana s-a schimbat foarte mult. Inainte erau 80 % grataragi, acum sunt 80% biciclisti”, spune Dna Mihalache, Sef al Parcului Natural in 2012, adaugand ca meritul pentru aceasta schimbare apartine TeamXpert Sport Events, initiatorul competitiilor de la Comana.

“Personal am propus un proiect de pistă de biciclete, pentru a putea să valorificăm acea zonă plină de istorie, dar şi o zonă ecoturistică. Un investitor privat a amenajat acolo un parc de distracţii. (…) Ar merita să avem o pistă de bicicletă. Eu am înaintat acest proiect la primarul Capitalei, la primăria Giurgiu şi la Ministerul Dezvoltării şi o să vedem dacă se poate face pe bani europeni”, a spus dna Maria Grapini, ministrul turismului, conform gandul.info.

Ideea unei piste intre Bucuresti si Comana nu este una noua, dl.Palamaru dezvaluind-o inca de acum cativa ani. In plus, nu este singurul proiect din zona legat de biciclete. Consiliul Judetean Giurgiu a anuntat ca urmeaza sa construiasca piste de biciclete in Parcul Natural Comana.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in Comana, Stories, TeamXpert Sports Events and tagged , , , , . Bookmark the permalink.