Stricarea marcajelor

TabereCuSuflet.218Nici la editia din acest an nu am scapat de cei care strica marcajele. La inspectia de vineri, jumatatea dinspre sat a traseului fusese devastata cu rigurozitate.

Aproape toate sagetile fusesera intoarse in sensul opus, smulse sau infipte aiurea in crengi. Benzile orizontale fusesera scose si puse ca o bariera, obligand concurentii sa treaca pe sub ele. Ba chiar cativa copaci mai subtirei fusesera rupti si intorsi ca o tepusa spre sensul din care veneau ciclistii. Numai o minte diabolica putea sa faca asa ceva:(
Traseul a fost refacut vineri, in 14 ore, de catre o echipa de 3 oameni.

Sambata dimineata a fost facuta o alta verificare. Chiar in timpul verificarii, alte sageti au fost smulse langa Punctul de Alimentare, insa Sebi a reusit sa refaca traseul la timp.
Nu acelasi lucru s-a intamplat in pepiniera, aproape de sosire. Aici a fost luata banda la trecerea spre camp iar doua sageti care indicau traseul au fost smulse, iar in locul lor au fost puse 2 Xuri la deruta. Pana au decoperit organizatorii prapadul din zona afectata cativa concurenti pierdusera timp pretios. Regretam acest lucru si rugam comunitatea biciclistilor sa fie mai responsabila.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, Comana, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink.