Trasee

TabereCuSuflet.124Traseele de concurs au fost parcurse astazi, in Tura de Recunoastere. Iata cateva impresii: Astazi la Tura de Recunoastere, au fost o multime de participanti, adulti si copii:) Iata pozele.

Traseele sunt marcate cu sageti si logo TS. Culorile marcajului sunt rosu la Traseul Bujorilor / Teamxpert) si galben la Traseul Copiilor.

Participantilor la Tura de Recunoastere, celor mai bine pregatiti, Traseul Bujorilor li s-a parut mai frumos ca cel de anii trecuti, fiind mai “tehnic si provocator”. Altora li s-a parut mai dificil, mai ales la portiunile discuite (arate si ulterior nivelate).

Traseul Bujorilor are mai multe urcari, doua dintre ele fiind in zonele discuite. In cazul in care nu reusiti sa urcati pe bicicleta, va rugam sa va dati la o parte pentru a permite celor din spate sa urce.
Pentru siguranta concurentilor trecerea de la stavilar a fost refacuta.
Pe traseu sunt 3 copaci cazuti in Rezervatie, unde copacii nu pot fi marcati si indepartati, asa ca vor trebui sariti.

Pentru un confort maxim, nu uitati sprayul antitantari.

Traseul Copiilor este marcat in totalitate. In aceasta saptamana vom indeparta un copac cazut pe o coborare si vom reface cele doua podete. Traseul are o singura urcare si este usor si placut.

O precizare: Traseul Copiilor nu se poate parcurge in totalitate pana la concurs, deoarece traverseaza curtea Ocolului Silvic si este inchis in afara concursului. Din acest motiv, cu exceptia zilei de sambata, 18 mai, de la stavilar se urca pe Traseul Bujorilor.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana and tagged , , , . Bookmark the permalink.