Inmanarea Kiturilor de Start

TabereCuSuflet.001Am inceput asamblarea Kiturile de start. Kiturile vor fi inmanate timp de 3 zile, iar pentru a evita coada, 2 dintre aceste zile sunt exclusiv pentru cei care au achitat taxa la termen. Termenul pentru plata taxei este vineri, 10 mai 2013.
Una dintre nemultumirile exprimate de concurenti la concursul din toamna a fost coada la ridicarea numerelor de start. Parerile sunt impartite: unii spun ca a fost coada mare, altii  ca a fost o coada absolut normala, mai mica decat la alte competitii. E greu de verificat, cert este ca nu e placut sa stai la coada si este datoria noastra, ca organizatori, sa evitam acest lucru.
Din pacate nu putem sa dam kiturile in ultima zi, din motive evidente, insa am imbunatatit modul de inmanare a kiturilor si speram sa nu mai fie probleme.
Unul dintre motivele pentru care se produce aglomeratie este faptul ca o parte din concurenti platesc taxa de inscriere la ridicarea kitului. De aceea rugam concurentii sa dea o mana de ajutor achitand taxa inainte de a veni sa ridice kitul, data limita fiind vineri, 10 mai 2013.
Pentru a evita coada, vom distribui kiturile in 3 zile in loc de 2, cum a fost in toamna. Kiturile se pot ridica miercuri, joi si vineri (15, 16 si 17 mai), de la Magazinul Mos Ion Roata. Joi si vineri ii asteptam doar pe cei care au achitat taxa in termen, pana vineri, 10 mai 2013. Astfel evitam aglomeratia pentru cei care au platit la timp. Pe cei care au intarziat ii asteptam miercuri, cand vom sta o ora in plus. Orele de ridicare sunt:

Miercuri, 15 mai 17:00 – 20:00 (*)
Joi, 16 mai 17:00 – 19:00  
Vineri, 17 mai 17:00 – 19:00  

(*) Pentru cei care nu au platit taxa (la timp)

Speram sa responsabilizam putin concurentii cu aceasta decizie si sa evitam coada chiar si miercuri. Concursul este in primul rand al concurentilor asa ca decizia fiecaruia este importanta. Multumim pentru ajutor:)

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, Comana and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.