Nu sariti gardul din Parcul Natural Comana

Taberecusuflet 017Apel din partea Ocolului Silvic si a Parcului Natural Comana: Nu mai sariti gardul din Rezervatie!

O suprafata de 50 de hectare din Parcul Natural Comana s-a ingradit in aceasta primavara  pentru regenerare. Cativa biciclisti care se plimbau pe vechiul traseu din Parc au nesocotit atentionarile padurarului, sarind gardul si culcandu-l la pamant. Nu punem la indoiala acest lucru deoarece la concursul de anul trceut am intalnit o astfel de atitudine cu totul regretabila la unii rideri 😦

Suprafata ingradita a fost arata si insamantata cu cateva tone de seminte. Efortul a fost imens, atat uman cat si material. Haideti sa ajutam si noi, respectandu-le munca si rugamintea de a nu mai strica gardul sau de a-l sari. Ca alternativa, exista o poteca ce ocoleste zona ingradita. Am nivelat-o zile de-a randul cu buldozerul si tractorul cu disc. O vom parcurge luni, 6 mai si la Tura de recunoastere, duminica, 12 mai.

Sa nu uitam ca Padurarii si Rangerii ne-au primit cu bratele deschise in Parcul Natural Comana. Putem sa le raspundem cu un pic de buna cuviinta, nu-i asa?

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, BikeFest, Comana, Cupa Tabere cu Suflet, Stories and tagged , , , , . Bookmark the permalink.