Noile trasee

TeamXpert Bike Fest.839Luni, in a doua zi de Paste, va invitam sa descoperim impreuna noile trasee de concurs.

Aproape toate aleile din Padurea Mihai Bravu au fost arate pentru a preveni furtul de lemne. Pe unele alei s-au transportat lemne cu masini de mare tonaj iar pamantul a cedat, formandu-se adevarate canioane. In plus, o mare suprafata – 50 de hectare de padure – a fost ingradita pentru regenerare.

In aceste conditii ne-am suflecat manecile si ne-am apucat sa refacem trasele de concurs. Nu este usor, insa zona este prea frumoasa pentru a o abandona! Unele portiuni aflate inauntrul tarcului nu mai pot fi utilizate insa. Ca urmare traseele au fost modificate si adaptate la noua configuratie.

Va invitam sa descoperiti noile trasee la iesirile organizate de Tabere cu Suflet si intitulate TcS Bike Day. Prima iesire are loc luni, 6 mai. La aceasta iesire la care asteptam mai multi copii, va fi un cost de participare care va implica supravegherea acestora. Mai multe detalii gasiti aici. Urmatoarea iesire va avea loc duminica, 12 mai 2013, cu ocazia Turei de Recunoastere, iar  participarea va fi gratuita.

Va asteptam cu drag!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, TeamXpert Sports Events and tagged , , , , . Bookmark the permalink.