Furtul de lemne si Traseele de concurs

TabereCuSuflet.093 - CopyA aparut un gard in inima Parcului Natural si mai multe poteci au fost arate:(
Marti am profitat de vremea buna si am verificat traseele. Le-am gasit intr-o stare neasteptat de buna dupa ninsorile de saptamana trecuta.
Necazul este ca o mare parte din traseul Bujorilor a fost arata. “Furtul de lemne s-a intetit in aceasta iarna si a fost singura solutie”, ne-a spus padurarul. In plus, o suprafata de 50 de hectare din inima padurii a fost ingradita pentru a se planta stejar.

Anul trecut ne-am propus sa oferim o experienta placuta, lucru pe care l-am reusit intr-o anumita masura. Anul acesta ne-am fixat ca obiectiv sa asiguram o competitie in siguranta, cu un traseu frumos pe care sa mearga si copiii.
Tinand cont de ce am gasit in teren, avem mult de lucru. Vom modifica traseul astfel incat sa ocolim zonele afectate, iar acolo unde nu se poate, vom nivela traseele. Depunem tot efortul pentru a realizarea obiectivului, insa apelam la intelegerea voastra daca zonele nivelate nu vor arata perfect. Sunt lucruri mai importante decat concursul nostru, cum ar fi regenerarea padurii sau stoparea furtului de lemne.

Iata cateva poze de pe traseu:


Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, Cupa Tabere cu Suflet, Traseul Bujorilor and tagged , , , . Bookmark the permalink.