Comana Bike Fest 2013

Anul viitor Comana Bike Fest, editia de primavara, se va transforma in Cupa Tabere cu Suflet, iar cea de toamna in Cupa Carcotasilor.
Desi in comentariile lor, unii sustin ca “facem concursul pentru bani”, in cea mai mare parte motivatia organizatorilor vine din aprecierea participantilor. Cum la editia din aceasta toamna am avut parte mai mult de injurii decat de aprecieri (Dex: INJÚRIE, injurii, s. f. 1. Infracțiune care constă în atingerea adusă onoarei sau reputației unei persoane prin cuvinte, gesturi sau acte jignitoare; insultă, jignire (gravă), invectivă. 2. (Rar) Acțiune cu efect vătămător), am decis sa renuntam la Comana Bike Fest. Autorii acestor injurii fac parte dintr-un grup de 25 de persoane, majoritatea (80%) fiind persoane care nu au concurat la Comana Bike Fest, insa au unele interese in zona de mountainbike: sunt organizatorii altor competitii de mountainbike si s-au erijat in “observatori” la concursulnostru.
Dintre acestia, cei mai activi sunt Viorel Micu, organizatorul concursului de mountainbike din padurea Trivale, si Alexandru Stan, promotor al concursului de mountainbike de la Campina.
Consideram ca nu are rost sa documentam injuriile aduse. Unul dintre organizatori spunea ca “ne-au desfintat pe ciclism.ro”, iar altul ca e nevoie de un “stomac de rinocer” ca sa mergem mai departe si ca orice am face vor gasi altceva ca “sa ne toace marunt”. Nu avem stomac de rinocer si nici nu vrem sa demonstram nimic:)
Vom continua sa organizam competitia pentru copii Cupa Tabere cu Suflet, despre care credem ca ajuta in mod real la dezvoltarea copiilor, si Cupa Carcotasilor / Cupa Veseliei prin care vrem sa ajutam pe cei care nu au posibilitatea financiara de a se inscrie.
Cupa Tabere cu Suflet, la care vor putea concura si adultii, va lua locul editiei de primavara, iar Cupa Carcotasilor editiei de toamna.
Vom tine cont de feedbackul primit si vom face categorii de adulti din 10 in 10 ani si de copii din 2 in 2 ani, insa ca premii ne vom concentra la copii si la general.
De asemenea, traseul de copii va fi separat de cele al adultilor, iar startul va fi decalat pentru a evita orice accident. Daca un parinte isi va inscrie copilul la cursa adultilor, o va face pe proprie raspundere.
Ne propunem sa schimbam Cupa Carcotasilor in Cupa Veseliei. Vom incerca sa oferim cipuri si un fond de premiere pentru a face competitia mai atragatoare, pe cat posibil din fonduri proprii, pentru a nu schimba statutul de competitie fara taxa.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2013, AlteCompetitii, BikeFest, Comana. Bookmark the permalink.