Taxa inapoi pentru nemultumiti

StanAlexandruIn urma comentariilor de pe pagina de Facebook, am inapoiat taxa de participare concurentilor nemultumiti, indiferent de motivul invocat.

Imediat dupa concurs spuneam ca obtinerea de profit nu a fost si nu este obiectivul acestui eveniment. In urma comentariilor in care unele persoane isi exprimau nemultumirea fata de organizare, am decis sa inapoiem numerele celor care le doreau, precum si taxa celor care au fost nemultumiti de nivelul acesteia. Am anuntat acest lucru intr-un articol pe site, pe pagina de Facebook, precum si pe mail, ca raspuns la mesajele de la participantii nemultumiti. De asemenea, am creat un formular unde, pana pe 1 decembrie, se putea solicita inapoierea taxei.
Feedbackul a fost si este important pentru noi. Vrem sa imbunatatim competitiile tinand cont in mod constructiv de feedbackul primit, pentru a putea oferi o experienta placuta participantilor. De aceea am rugat pe cei care completeaza formularul sa ne indice motivele de nemultumire.
Am primit 5 solicitari, dintre care doua pentru returnarea numerelor si 1 de returnare a taxei. Toate cererile au fost aprobate. Iata solicitarile, impreuna cu motivele invocate si raspunsurile primite:

Nume Motiv Raspuns
Stan Ionut Alexandru (*) informatie repusa la cererea solicitantului Nu consider ca organizatorul a depus eforturi serioase pentru organizarea acestui concurs, a dat dovada de lipsa de seriozitate (premiile foarte mici raportate la incasari, a amestecat copii cu adulti si profesionisti cu amatori, nu a oferit chitanta pentru banii incasati).
Va multumim pt feedback. La editia viitoare startul copiilor va fi decalat de cel al adultilor, premiile vor fi marite in masura posibilitatilor si vom fi mai atenti cu chitantele.  Va rugam sa nu mai proferati injurii la adresa noastra si a competitiilor noastre.
Iulian Piron pentru ca nu am incredere ca taxa a ajuns acolo unde pretindeti. Ne pare rau pentru insatisfactia cauzata. Dupa cum puteti observa in pagina despre taxa, nu am ‘pretins’ nicio destinatie speciala pentru taxa. Doar suma suplimentara pentru cei care au dorit un numar special a fost folosita pentru proiectul nostru de suflet, “Zambet pentru toti Copiii”.
Cristian Tudorache anul acesta am fost la 2 concursuri, al dvs si inca unul respectiv zimbraria xc
acolo in kit a fost un tricou, un pranz, o bautura, un baton[parca]. taxa a fost de 50 lei! nu a fost nicio coada
la dvs a fost 70 pt un baton
nu compar traseul sau restul organizarii pt ca au fost comparabile.
Nu am putut oferi in kitul de start decat cipuri de cronometrare, produse Isostar si medalii de finisher. Unul dintre motive este pierderea sustinerii unor sponsori. Doar un mic exemplu: sponsorul care a oferit medalii la Zimbraria XC noua ne-a cerut (multi) bani pentru acelasi serviciu. La fel si cu pranzul pe care spuneti ca l-ati primit. In concluzie, nu ne putem compara cu alti organizatori, dpdv al relatiilor si al puterii financiare. Speram sa ne intelegeti si sa nu ne mai solicitati inapoierea taxei pentru ca pachetul de start este mai sarac decat la Zimbraria XC.
Cristina D Nu este nimeni indreptatit sa primeasca taxa inapoi, sa fie sanatosi la propriu (parerea mea ar fi ca toti cei care au ajuns sanatosi la finish sa spuna ceea ce spun eu de fiecare data la final: MULTUMESC, DOAMNE! Pentru sanatate!
Ciobanu Dan Ion nu doresc taxa inapoi! sunt constient ca ati avut si dumneavoastra cheltuieli, vreau doar numarul meu de concurs

Obiectivul propus la ultimele editii a fost sa oferim o experienta placuta concurentilor. Am facut acest gest, de a inapoia taxa celor nemultumiti, tocmai pentru a fi in acord cu noi insine si cu obiectivul propus.

Probabil ca numarul mic de solicitari primite (doar 3 din 450 de concurenti) se explica prin faptul ca majoritatea comentariilor negative nu sunt de la concurenti ci de la persoane din afara concursului, in general organizatori ai altor competitii (Arges Autumn Race, Campina Autumn MTB), care, din pacate, se pare ca actioneaza dupa o agenda.

Mai multe concluzii si planuri de viitor, intr-un articol ulterior.

(*) Dupa publicarea articolului, Stan Ionut Alexandru ne-a certat ca am publicat informatii din cererea sa, iar motivele invocate au fost scoase. Solicitantul a revenit apoi asupra deciziei.
Proiectele prin care oferim bani sau servicii au ca scop promovarea unei Lumi mai bune. Din acest motiv transparenta este cat se poate de importanta iar una dintre conditii pentru aprobarea solicitarilor este acceptul publicarii cererii.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, BikeFest, Comana, Taxa. Bookmark the permalink.