Cupa Carcotasilor se amana

Cupa Carcotasilor – Cupa Veseliei se amana pentru 2013.

Sambata, 3 noiembrie, ar fi trebuit sa aiba loc Cupa Carcotasilor. La start insa am avut un singur concurent :), asa ca nu a mai avut loc niciun concurs.

Am stat de vorba cu unicul concurent si am descoperit un baiat deosebit, care a venit la Cupa Carcotasilor pentru ca “nu a avut bani sa vina la Comana Bike Fest”. In mod evident nu este un ‘carcotas’. Ne-a impresionat povestea lui si am hotarat sa ii acordam gratuitate la competitiile noastre.

Faptul ca cineva a venit la start pentru ca nu are bani sa mearga la alte concursuri ne face sa propunem acest concurs si in 2013. Data probabila: septembrie – octombrie 2013, in ziua cand vom demarca traseul.

Nefiind niciun carcotas la start, tragem concluzia ca, de fapt, comentariile injurioase la adresa organizatorilor, existente la toate editiile, dupa, dar si inainte de concurs, sunt ‘praf in ochi’ cum spun colegii mei, comentarii fara obiect, urmarind poate chiar o agenda bine definita 😦
Cand faci bine primesti rau inapoi spunea un calugar duhovnic…

Data desfasurarii concursului a fost anuntata pe siteul oficial. Ne cerem scuze celor care nu au primit mail de reminder.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, AlteCompetitii, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.