Arges Autumn Race

Convingerea noastra este ca la rau trebuie raspuns cu bine, nu cu rau. Consideram comentariile lui Viorel Micu, organizatorul competitiei AAR, la adresa competitiei noastre, o rautate.
Un participant la ambele competitii ne-a transmis insa un mesaj, apoi ne-a sunat rugandu-ne sa il publicam. Iata parerea lui integrala si fara modificari, despre cele doua competitii:

“Astazi am fost la Arges-Autumn Race.
– sambata trecuta am fost in recunoastere si am venit cu cotul si genunchiul drept serios “avariate”;
– s-au facut modificari in fiecare zi, de abia ieri a stabilit traseul final; nu stiu de ce un traseu e musai sa aiba “surprize” de ultim moment (traseul a avut modificari substantiale care nu au fost publicate pe site-ul lor, au modificat trepte, ); am considerat ca nu are rost sa mai pierd ieri o zi pe acolo si am venit azi direct, am mers usor cu grija (dar tot am mai cazut de 2-3 ori; din fericire am venit cu cotiere si genunchere de data aceasta); din pacate, nu mi-am pus cauciucuri de noroi si am avut probleme dar am preferat sa cobor 2-3 pante pline de noroi, trambuline, trepte si alte “surprize” pe langa bicicleta (pantele au fost abrupte dar abordabile, totusi cu dificultati legate de aglomeratia mare de pe traseu);
– eu m-am inscri de acum 2 luni de cand m-am inscris si la Iasi si la Comana, si tot atunci am platit; am figurat pe site-ul lor cu numar, bifat plata taxa, totul OK; m-am uitat vineri si eram sters de pe lista (sincer nu prea vroiam sa mai merg dar dupa acest incident m-am hotarat sa merg sigur); am trimis un mail, inclusiv din nou dovada platii dar nici un raspuns; am telefonat si mi-au spus ca nu am platit taxa; au verificat si cu scuzele de rigoare, au constatat ca de fapt am platit si mi-au dat alt numar; azi dimineata nu aveam pachet de start, le-a gasit unul in alta masina, la “suplimente”; sincer, un minus mare pentru ei la capitolul organizare, puteam sa vin azi si sa ma trimita acasa dupa ce probabil am platit printre primii taxa; m-au sters fara sa-mi trimita un mail de avertizare, fara sa dea un telefon (nu mai vorbesc de modul cum tin ei evidenta platilor);
– KIT-ul de start a constat dintr-un cip de cronometrare (pe care l-au saltat imediat cum am trecut linia de sosire), numar si o cutie de REDBULL (care nu este de fapt o bautura pentru sportivi).
– am platit 70 lei si nu am primit nici o factura sau bon de la el (de la tine am o factura);

In concluzie, se pare ca a stat mai prost la toate aceste aspecte despre care facea atat de mare caz:
– logistica
– KIT de start
– documente si dovada de plata
– securitate concurenti
In rest, cred ca a muncit foarte mult la organizarea traseului care intr-un fel i-a iesit dar nu este potrivit cred eu intr-o competitie in care sunt si multi amatori, cu nivel diferit de pregatire care in final se calcau in picioare (am un mic filmulet cu start-ul, am dat drumul la camera dupa ce au cazut doi langa mine; oricum nu am inregistrat mai mult de 25 min., pana la prima cazatura mai serioasa in care intre altele s-a rupt si suportul de la camera).
Personal as prefera sa ma duc la concursuri mai realiste, care sa presupuna mai mult efort fizic si mai putine elemente de dificultate (nu-mi permit sa ma accidentez). Nu a fost niciun oficial de la FRC, nici acum nici la organizarea traseului, nici macar un ciclist mai titrat ca si consultant (au facut ce le-a trecut prin cap lui Viorel Micu si catorva amici de-ai lui).

Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar poate este un feedback pentru tine. Eu am vrut doar sa-ti arat ca, asa cum se intampla de obicei, cel care te critica mai tare este cel care este mai superficial si neglijent in aceste aspecte. Este mai bine ca fiecare sa se uite in ograda lui, ca are multe de facut.
In rest, succes in continuare.”

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, AlteCompetitii and tagged , , . Bookmark the permalink.