Feedback & compensari

Obiectivul pe care ni l-am propus la ultimele doua editii a fost sa oferim o experienta placuta concurentilor. Daca am reusit sau nu, va rugam sa ne spuneti Dvs, completand  formularul de feedback. In plus, va propunem o serie de compensari in cazul care nu am reusit ce ne-am propus.

Dintr-o eroare, intr-una din zilele in care s-au ridicat kiturile de start Camelia, a uitat chitantele pentru plata taxei de participare. Cateva persoane si-au manifestat nemultumirea fata de acest lucru. Ne cerem scuze si incercam sa reparam eroarea. Va asteptam vineri, 2 noiembrie, intre orele 17:00 si 19:00, la Magazinul Mos Ion Roata, pentru a va inmana chitanta. Va rog sa ne confirmati pana miercuri, 31 octombrie. Daca nu puteti veni in intervalul specificat, va rugam sa ne spuneti si le lasam la magazin.

Un alt lucru care a generat mai multe nemultumiri a fost decizia de a cere numerele nepersonalizate inapoi. Am oferit alte numere la schimb, insa unii concurenti au vrut sa aiba exact numarul cu care au concurat. In urma comentariilor de pe Facebook am hotarat sa inapoiem numerele celor care le doresc. Va asteptam vineri, in intervalul specificat (17:00-19:0), pentru a vi le da.  Daca nu puteti veni, spuneti si vi le lasam la magazin.

O alta nemultumire a fost taxa prea mare in raport cu ceea ce s-a oferit. Din partea cealalta a baricadei lucrurile se vad altfel: “Avem constinta curata”, spunea unul dintre organizatori. “Am pus tot sufletul in incercarea de a multumi participantii,  iar efortul fizic si psihic imens, faptul ca suntem nevoiti sa renuntam la alte activitati importante [n.a. teambuildinguri, familie], injuriile primite, sunt mult peste orice profit ipotetic ce s-ar putea obtine in urma acestui concurs“.
Pentru ca obtinerea de profit nu a fost si nu este obiectivul acestui eveniment, am decis sa inapoiem taxa celor care au fost nemultumiti de nivelul acesteia. Puteti solicita acest lucru completand formularul de returnare. Cererea va fi analizata functie de motivele invocate, raspunsul urmand sa fie primit incepand cu 1.12.2012.
De asemenea, nu uitati ca puteti participa la Cupa Carcotasilor, o competitie fara taxe de participare.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, BikeFest, Comana, TeamXpert and tagged . Bookmark the permalink.