Impresii de la Comana: The last and the beautiful

Editia din aceasta toamna a fost castigata de Alex Ciocan. El l-a intrecut pe ultimii metri pe Razvan Juganaru, al treilea fiind, la cateva minute diferenta, Marius (Maus) Ionascu.
Alex a participat in premiera la concursul de la Comana. Iata cateva impresii de pe blogul sau:
In urma invitatiei venita din partea Isostar sa particip la toate competitiile sponsorizate de ei, am ajuns si la Comana Bike Fest.

Recunosc ca eram oarecum indoielnic in ceea ce priveste acest concurs. Desi organizat intr-un loc superb din apropierea Bucurestiului (lacul Comana, aprox 35km de centrul capitalei), trecutul lui nu il recomanda foarte tare. In trecut si mai ales in primavara marcajul nu a fost cel mai bun si au fost destui care s-au ratacit. Premiile nu au fost chiar pe masura asteptarilor. Era o competitie (pana acum) mai mult pentru cei ce incercau sa profite de ultimul weekend al sezonului, nu vroiau sa mearga prea departe cu masina si se rugau sa prinda timp bun. Dar……toate acestea au fost valabile pana ACUM.

La aceasta ultima editie s-au schimbat multe. In bine. Nu spun ca a fost perfect , spun doar ca s-a vazut ca organizatorii au tinut cont de cele petrecute in trecut si ca au incercat sa repare.

Marcajul de aceasta data a fost chiar excesiv. Cateodata te enervau zecile de semne sau panglici de stanga, dreapta sau inainte.

Cronometrarea a fost cu cipuri deci nu mai existau greseli de cronometrare.

Au fost oameni pe traseu care sa te poata directiona pe drumul tau (rosu-lung, albastru-scurt).

Premiile au fost decente, nemaireducandu-se la vouchere si accesorii. Recunosc, aici vorbesc poate prin prisma celui ce a facut din ciclism un job.

Toate acestea s-au vazut si in participare. Aproape 450 de oameni au venit sa inconjoare lacul, sa se distreze impreuna, sa stea la coada pe acele podete superinguste pentru a traversa mici paraiase. Unii n-au avut rabdare si s-au intins chiar in noroi ca niste bivoli salbatici africani in incercarea de a castiga putin timp (Vanessa Plumbota stie mai bine 🙂 ))))

Citeste tot articolul

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, BikeFest, Comana, Stories and tagged , , , . Bookmark the permalink.