Cupa Carcotasilor – Cupa Veseliei

Invitam pe toti carcotasii, dar si pe cei care vor sa se bucura de o tura la Comana, la Cupa Carcotasilor – Cupa Veseliei. Competitia va avea loc in luna noiembrie.

Concursul era programata duminica, 28 octombrie, vremea insa nu a tinut cu noi. Se pare ca vine iarna, cu ploi si temperaturi care scad brusc pana la 5 grade in timpul zilei, asa ca am decis sa amanam competitia pentru luna noiembrie. Noiembrie este o luna aglomerata pentru ca incep taberele, insa vom incerca sa ne tinem de promisiune si sa organizam aceasta competitie. Data exacta o vom anunta cu o saptamana inainte. Mai multe detalii aici.

Cupa Carcotasilor – Cupa Veseliei este o competitie cu costuri reduse si fara taxe. Obiectivul initial era sa satisfacem cererile unora care, de multe ori sub umbrela anonimatului, comenteaza pe site ca taxa este prea mare. Apoi insa scopul a evoluat si am transformat Cupa Carcotasilor in Cupa Veseliei, invitandu-i pe toti cei care vor sa se bucure de o tura placuta pe bicicleta in Parcul Natural Comana 🙂 Detalii aici: http://cupacarcotasilor.wordpress.com/

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, AlteCompetitii and tagged , . Bookmark the permalink.