Spot Radio

A aparut spotul radio, realizat cu sprijinul partenerilor de la Radio Romania si Miscarea de Sanatate.

Iata si comunicatul de presa:

Weekendul acesta va avea loc “Comana Bike Fest” si “Cupa TEAMEXPERT” , ultimele concursuri de mountainbike din sezonul acesta. Sute de participanti vor concura pe 2 trasee: Traseul Bujorilor de 20km si Traseul Lacul Comana de 35km.

Concursul se desfasoara in Parcul Comana, prin delta Neajlovului,
fiind un maraton de mountainbike “foarte frumos si usor”, destinat celor care iubesc miscarea in aer liber si natura, adulti sau copii. Parcul natural cuprinde Padurea Comana si Balta Comana, ambele de o frumusete naturala inedita si cu o multitudine de vestigii istorice.

Cupa Teamexpert, de duminica 21 octombrie, este un concurs pe echipe de 3 persoane. Va fi o stafeta de doi biciclisti in paralel cu un alt coechipier, ce va merge pe un traseu din Parcul de Aventura Comana.
Adrenalina se va simti in aer, iar succesul va fi asigurat de sustinerea in
echipa!

Pe 20 octombrie 2012, la concursul deja traditional de mountainbike, va fi si o categorie Family, la care s-au putut inscrie copii insotiti de parinti.
Cel mai tanar participant este o fetita de numai 3 ani.

Castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la
sponsorii concursului: Hipermarketul Cora, Teo Bikes, Felt, Magazinul Mos Ion Roata, Aventuria, Editura Sophia, Isostar, Calipso, FullColor, Tabere cu Suflet, Navigatie GPS, “Miscarea pentru Sanatate”. Toti finalistii vor fi medaliati cu sprijinul Infinity Trophy.

TeamXpert este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, concursul mountain bike uphill pana la Vf. Omu.

Asociatia “Tabere cu Suflet” este o Organizatie Nonprofit, care isi propune promovarea sportului si a miscarii in natura in randul copiilor si
parintilor.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, BikeFest, Comana. Bookmark the permalink.