Foto Bike Fest | Premiere

George David, castigatorul concursului Foto Bike Fest, a ridicat premiul oferit de Photosetup.

Iata momentul povestit de prietenii de la Photosetup:

A fost ales castigatorul concursului de fotografie Foto Bike Fest, desfasurat in cadrul competitiei Comana Bike Fest, concurs in care Photosetup a premiat cea mai buna imagine cu un sling Kata.

David George, cel care a castigat concursul, a fost incantat de slingul Kata Tri-Light LT-312 primit, pe care l-a considerat ca fiind foarte util in viitoarele ture foto la care va participa. A apreciat forma de sling si faptul ca e usor de ajuns la aparatul foto si restul echipamentului si modul cum se aseaja pe corp, fara a deranja in timpul mersului, mai ales cu bicicleta. “Imediat cum am ajuns acasa am testat sa vad cum se aseaza camera mea foto in geanta. Sta perfect, cu obiectivul standard atasat pe ea (16-50mm, f2.8) si mai ramane loc pentru inca un obiectiv de dimensiuni medii. Mi-a placut si faptul ca are un buzunar pentru telefon pe bretea, foarte accesibil chiar si cand merg pe bicicleta. Geanta sta foarte bine pe corp si nu se roteste, datorita bretelei suplimentare pentru fixare. Este excelenta pentru a purta in siguranta camera foto atunci cand merg pe bicicleta, fiind stabila chiar si cand merg pe drumuri mai accidentate. Momentan singura iesire la care am luat-o a fost in parcul Titan, dar prevad ca ma va insoti cu succes in iesiri mult mai solicitante.

David George este pasionat de fotografie de peste 5 ani, atunci cand a inceput cu cea de vacanta, cu peisaje, prieteni, flori si gaze, la care s-a adaugat fotografia sportiva, mountain bike in special, cealalta pasiune a lui. Experienta lui in ambele domenii ne-a confirmat ca alegerea slingului ca premiu a fost una foarte buna.

Despre fotografia castigatoare, David George ne-a spus ca “cel mai dificil lucru din punct de vedere al fotografiatului in ziua concursului a fost sa feresc aparatul foto de ploaie. A plouat torential in ziua respectiva, iar pe astfel de vreme e obligatoriu ca aparatura foto sa fie protejata cu huse speciale. Din setul de poze trimis la concurs, fotografia castigatoare a fost facuta in cele mai putin potrivnice conditii, pentru ca inca ne aflam in zona de start/sosire; asta se poate vedea si in privirea subiectului, care este inca degajata, chiar voioasa. Restul pozelor, facute pe traseu, prezinta ipostaze mult mai incrancenate si dramatice.

Il felicitam inca o data pentru reusita si ii uram sa aiba cat mai multe experiente frumoase alaturi de Kata!

Sursa: Photosetup

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, BikeFest, Foto and tagged , . Bookmark the permalink.