Comana Bike Fest – editia de primavara 2012

Sambata, 19 mai 2012, Teamexpert si Asociatia “Tabere cu Suflet” au organizat in Parcul Natural Comana, jud Giurgiu, editia de primavara a competitiei de mountainbike “Comana Bike Fest”.

In ciuda codului galben de ploaie, peste 350 de participanti, cu varste intre 6 si 65 ani, au concurat pe 2 trasee: Traseul Bujorilor (19 km) si Traseul Lacul Comana (21 km), ce strabat Rezervatia de Bujori si Delta Neajlovului. Din cauza conditiilor meteo, traseul lung a fost scurtat cu 15 km.

Castigatorii au fost Bobic Andrei si Crivoi Andreea la Traseul Lacul Comana, iar la Traseul Bujorilor, cei mai rapizi au fost Bogdan Badoiu si Vieru Antonio la baieti si Oana Soare la fete.

Au mai fost premiati Copiii sub 8 ani, respectiv sub 12 ani, si Seniorii. Toti copiii au primit diplome de participare si premii de la Editura Sophia si Hipermarketul CORA.

Dupa premiere s-a organizat o tombola la care Navigatie GPS a oferit un GPS, Cora – 2 vouchere, iar Giant – 3 costume de ciclism.

Castigatorii au primit medalii, cupe, diplome si premii in bani de la organizatori, precum si diverse premii de la sponsorii concursului: Cora, Felt, Magazinul Mos Ion Roata, Navigatie GPS, Car Style Group, Giant, Editura Sophia, Aventuria, Aestetics One, Cube, Isostar, Calipso, Asociatia “Sportul pentru Tine”.

_____________________________________________________________

TeamXpert este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, concursul mountain bike uphill pana la Vf. Omu.

Asociatia “Tabere cu Suflet” este o Organizatie Nonprofit, care isi propune promovarea sportului si a miscarii in natura in randul copiilor si parintilor.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, BikeFest, Comana and tagged . Bookmark the permalink.