Vremea tine cu noi?

Sambata se anunta soare, cer senin si 23 de grade la pranz.
In ultimele zile am primit cateva mesaje in care am fost intrebat ce facem daca vremea este potrivnica.
Pana acum, la toate competitiile organizate de noi – si sunt vreo 40 de competitii in ultimii 15 ani – cu 1-2 exceptii, am avut parte doar de vreme superba. Poate suntem prea increzatori in sansa noastra, insa nu ne facem nicio grija. O prognoza reala acopera maxim 3 zile, asa ca astazi am intrat pe un site de incredere si am vazut ca astazi va ploua doar spre seara, vineri va fi inorat fara precipitatii iar sambata soare cu cer senin si 23 de grade la pranz.
Chiar si in cazul in care vremea vrea sa ne strice Sarbatoarea pe doua roti, nu trebuie sa ne facem griji. In Padurea Comana este un sistem complex de izvoare ce dreneaza uluitor apa de ploaie. Daca veti avea ocazia sa fiti acolo imediat dupa o ploaie serioasa veti ramane surpinsi, asemeni noua.

Exista si un traseu de backup pe care il activam in caz de vreme nefavorabila.
Asta nu inseamna ca nu putem sa amanam sau chiar sa anulam competitia. Pentru ca acest concurs, Comana Bike Fest, va apartine in primul rand Dvs, concurentilor, decizia va apartine in proportie de 50%. Restul deciziei apartine sposnorilor si organizatorilor, in care i-am inclus pe toti voluntarii.
Vom initia aceasta procedura doar in caz de risc real.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012 and tagged , . Bookmark the permalink.