Tombola

Imediat dupa premiere vom organiza o tombola la care premiul cel mare, oferit de sponsorul Navigatie GPS, este un GPS Garmin eTrex 20.Pentru ca turele sa fie cat mai reusite, GPSul va fi insotit de un suport de biciclete 🙂

Iata cateva caracteristici ale acestui nou model de GPS, lansat de Garmin in toamna lui 2011:

Noul eTrex 20 pastreaza functionalitatea de baza a predecesorului sau eTrex Legend HCx. La fel de robust dar cu o interfata de utilizare mult imbunatatita, cu o autonomie mai mare de utilizare (de pana la 25 ore) si cu memorie interna de 1,7Gb.
eTrex 20 are un ecran de 2,2″ cu afisaj monocrom care este usor de citit in orice situatie. eTrex 20 este construit pentru a rezista la intemperii – fie ca este vorba de praf, murdarie, umiditate sau apa. eTrex 20 localizeaza pozitia rapid si cu precizie si isi pastreaza localizarea GPS chiar si sub o acoperire densa sau canioane adanci.
Noua serie eTrex are capacitatea de a se conecta simultan la cele 2 sisteme GPS si GLONASS.
GLONASS este un sistem dezvoltat de catre Federatia Rusa, care va fi pe deplin operationala in 2012. Cand se utilizeaza sistemul de sateliti GLONASS, timpul necesar pentru a va pozitiona este in medie, cu 20 % mai rapid decat atunci cand se utilizeaza sistemul GPS.
eTrex 20 se poate particulariza pentru orice ocazie – permite comutarea rapida intre configuratii diferite pe care le creaÅ£i chiar dvs. (Timp liber, Auto, Fitness, Marin, etc.).

Mai multe detalii pe siteul NavigatieGPS

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, Navigatie GPS, Parteneri and tagged , , , . Bookmark the permalink.