Am schimbat data

Comana Bike Fest va avea loc sambaa, 19 mai 2012. Am amanat cu o saptamana concursul pentru a le face loc in weekendul anterior colegilor de la Prima Evadare.
In toamna trecuta, inainte de a stabili datele competitiilor, am contactat cam toti organizatorii de care aveam habar si care aveau concursuri in perioadele pe care le vizam. Ultimul care s-a hotarat a fost Daniel de la PE, care ne-a spus ca alege 20 mai. Ca urmare am anuntat Coamana Bike Fest pe 12 mai.
Recent insa ne-a trimis un mail in care ne ruga sa facem schimb de date.
Nu putem cere seriozitate daca nu suntem seriosi, de aceea nu agreem schimbarea datelor. Este un principiu care ne-a adus antipatia unor organizatori mai vechi. Noi consideram insa ca valorile morale sunt mai presus.
PE este o competitie mare iar efortul organizatoric este si el deosebit. In plus, Daniel este unul dintre cei care ne-a primit cu reticenta in familia organizatorilor de competitie. Pentru ca respectam efortul si pentru ca nu vrem sa raspundem cu reticenta la reticenta, am decis sa ii ajutam si sa amanam concursul pentru sambata, 19 mai 2012.
Mult succes!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2012, AlteCompetitii and tagged , , . Bookmark the permalink.