Bucla dubla

La tura lunga, un grup de concurenti a facut de doua ori bucla din Padurea Calugareni.
Probabil toata lumea stie acum pe unde merge traseul lung.
Dupa cum am anuntat la Riders’ Meeting, Tura lunga include in totalitate Tura scurta, plus o bucla in Padurea Calgareni. Punctul de despartire este in coborare. In plus, tura lunga are o portiune care se parcurge de doua ori, in acelasi sens, intre punctul de alimentare si punctul de despartire. Cei de la tura lunga trebuie sa faca prima oara stanga, sa faca bucla prin Padurea Calugareni, apoi sa revina si, la intersectie, sa faca dreapta.

Stiam ca punctul de despratire este un punct important. In prmavara, in aceleasi conditii, o singura persoana a intrat pe tura lunga in loc de tura scurta, insa credem ca a fost o greseala intentionata. Ca sa evitam astfel de probleme, am postat in acest punct un om in plus.
Am avut surpriza neplacuta sa vedem ca numarul ratacitilor a crescut la editia de toamna, lucru pe care il regretam. Stim ca a fost neatentie, insa ne asumam si noi paret din vina. Ca o concluzie, in ceea ce ne priveste, anul viitor vom trasa intersectia traseelor astfel incat sa nu permita astfel de rataciri.

Cei rataciti au facut in jur de 12-15 km in plus. Am incercat sa ii identificam dupa timpii obtinuti la punctele intermediare pentru a mentiona bucla suplimentara la timpul final.
Laund in considerare timpul foarte mare dintre timpul intermediar di Padurea Calugareni si intoarcerea pe bucla scurta, am identificat 10 persoane in aceasta situatie:
Marius Circiumariu
Bogdan Vasilescu
Cosmin Belgun
Mircea Cristian Draghici
Daniel Rada
Alexandru Cilibiu
Felician Rotaru
Dan Adrian Ghetu
Radu Iordache
Marian Carciog

Daca mai este cineva va rog sa ne ajutati si sa ne spuneti.

Ne pare rau pentru situatie si, ca o compensare, va oferim un eVoucher Tabere cu Suflet in valoare de 50 Ron.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2011, BikeFest, Comana and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Bucla dubla

 1. Salutare, daca Marius Circiumaru este pe lista, atunci ar trebui sa fiu si eu alaturi de el. am mers impreuna de la start pana la Finish..se vede si pe timpii din clasament. numarul 143(eu) si 144(Marius).

 2. Alexandru Cilibiu says:

  Buna ziua! Sunt Alexandru Cilibiu, concurentul cu nr. 239 si tin sa va confirm ca am facut parte din grupul celor care au mai facut bucla de 10-12 Km in Padurea Calugareni. Nu ii cunosc pe ceilalti dupa nume, dar stiu ca dintr-o poza facuta aproape de linia de sosire eram cu inca 2 concurenti, unul avea nr. 139, iar celalalt ne-am tinut de mana cand am trecut linia de sosire. Apreciem foarte mult interesul pe care il dati privind rezolvarea micilor incidente. Daca eu am iesit pe locul 32 la categoria de seniori, tura lunga, tura Comana, oare ce loc as fi putut ocupa in cazul in care nu se intampla eroarea de parcurgere a traseului. Mai tin sa mentionez ca tot eu sunt cel care am fost accidentat la 1.5 km distanta de linia de start, la locul in care tot plutonul s-a intersectat cu domnul care venea cu BMW-ul gri pe drumul forestier din sens invers. Am fost “agatat” de ghidon de un alt concurent care venea din urma mea si nici macar nu a avut bunul simt sa-si ceara scuze. Banuiesc ca pentru el premiul era foarte important, sper sa-l fi obtinut. Inca odata, tin sa va multumesc pentru eforturile depuse si va doresc mult, mult succes in organizarile de competitii. Sa ne vedem cu bine si la anu! Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

  • Radu says:

   Am vazut accidentul Dvs pe ultimul film primit. Nu stiam de acest accdient. Imi pare rau si ne cerem scuze atat in numele concurentului grabit, cat si al soferului BMWului.

 3. Rotaru Felician says:

  Buna ziua. Numele meu este Rotaru Felician, concurentul cu numarul 67 si va confirma ca am facut parte din grupul ce a gresit traseul, astfel facand acea “bucla dubla” :). Am trecut linia de sosire tinandu-ma de mana cu nr. 239, cu Alexandru Cilibiu. Va multumesc si numai bine!

  • Radu says:

   Ne pare rau pentru ca, din neatentie si din lipsa indicatiilor clare, ati fost nevoit sa faceti mai multi km la Comana Bike Fest.
   Ca o compensare, va oferim voucherul Tabere cu Suflet in valoare de 50 Ron.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s