Bikersteam

Bikersteam este o echipa de mountainbike infiintata in acest an, de catre Dl. Andrei Mocanu. In acest moment, echipa are 14 membrii – 5 fete si 9 baieti.
L-am rugat pe Dl. Andrei Mocanu sa ne spuna cateva cuvinte despre Bikersteam. Iata ce am obtinut:

“Bikersteam inseamna Sport, Competitivitate si Victorie.

Membrii echipei BikersTeam Club sunt sportivi pasionati de ciclism si chiar polisportivi, adevarati profesionisti care demonstreaza si certifica in fiecare competitie fiabilitatea si performanta.

Legat de concursuri, daca acum 5 ani existau doua maratoane mai importante, cel de la Medias si cel de la Miercurea Ciuc, acum iti este greu sa te decizi la care dintre concursuri vei participa, pentru ca in fiecare weekend exista cel putin doua evenimente importante, cu numar de participanti din ce in ce mai mare, intre 300 si 500 la fiecare eveniment, cu expunere larga in media si online” continua dansul.
Pe langa ciclistii care isi doresc sa faca performanta din acest sport, avem din ce in ce mai multi clienti care aleg bicicletele pentru sosea sau munte, intelegand importanta acestui sport ca si mod de relaxare si pastrare a unei conditii fizice sanatoase a organismului.

BikersTeam Club a devenit una dintre cele mai cunoscute echipe de ciclism din tara, datorita locurilor de top pe care le ocupa permanent in competitiile nationale .
Acest lucru ne-a facut sa devenim si mai ambitiosi, propunandu-ne un obiectiv foarte indraznet, ca sportivele echipei noastre sa castige locul I in competitiile pentru femei!
Acelasi obiectiv de ocupare a podiumului il avem si pentru baietii din echipa BikersTeam Club!
Pentru indeplinirea acestor obiective extrem de competitive avem in echipa o disciplina exemplara pentru munca permanenta si antrenamentele zilnice.
Ne propunem ca pentru sezonul viitor, echipa sa creasca numeric si sa se intareasca cu rideri profesionisti de valoare, pentru a putea participa si ocupa pozitii pe podium la cat mai multe dintre cele circa 30 de concursuri ale sezonului.
Si pe timpul iernii activitatea continua, cu prezente la antrenamente si demonstratii de spinning, unde participarea este deasemenea foarte numeroasa.”

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in Parteneri and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Bikersteam

 1. Fanel says:

  Este fantastic tupeul acestui “patron” de echipa. Tocmai a falimentat magazinul pe care il avea, lasand datorii imense la furnizori, prieteni si neamuri. Si imediat dupa asta, cand creditorii il cauta peste tot, el spune ca face echipa ciclista, in care angajeaza straini…
  Este pur si simplu fantastic cat tupeu poate avea acest individ. Personajul este pur si simplu sinistru.

 2. MisterX says:

  Ce te mira? Toata lumea stie ca pseudopatronul de echipa Andrei Mocanu este un escroc si un mitoman. Atata timp cat vor fi fraieri care sa ia de bun ce zice, ba chiar sa-l sponsorizeze, parazitul prospera

 3. Radu says:

  Dragilor, haideti sa ne temperam tonul. Pentru noi Dl.Andrei Mocanu ramane un sponsor important, chiar daca nu exista o continuare a colaborarii in 2012. Din acest motiv suntem datori sa ii acordam respectul nostru. Nu cunoastem mai mutle despre dansul, dar daca cineva considera ca sunt de spus si lucruri negative, sunt o multime de forumuri unde astfel de comentarii sunt bine primite.
  Noi, cei de la TeamXpert, credem ca o imagine se construieste greu si se strica usor, de aceea preferam sa vorbim despre lucruri pozitive.
  Si inca ceva: va rugam sa va asumati raspunderea pentru ce scrieti, dand nume si adresele reale. Multumim.

 4. Ciclistul amator says:

  Cateva dintre faptele de arme ale dl Andrei Mocanu:
  http://www.gabrielsolomon.ro/am-incheiat-colaborarea-cu-bikersteam-cu-un-gust-amar/

  Pe de alta parte, “sponsorul important” a cam tras oblonul:

  http://www.biciclistul.ro/2012/06/20/ce-s-a-ales-de-bikers-team-praful/

  Magazinul s-a inchis, cu ceva scandal din cate se pare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s