Stricarea marcajelor

Astazi, la tura de recunoastere, in unele zone marcajul a disparut. Sunt marcaje smulse si aruncat pe jos in multe locuri, insa in intersectii si in zonele sensibile a disparut cu totul. Spre exemplu, dupa trecerea busteanului, cand traseul se desparte de poteca turistica marcata cu banda albastra, a disparut marcajul pe toata urcarea la stanga. Neavand marcaj, esti tentat sa o iei inainte, pe poteca turistica. Un alt loc afectat este la intersectia in cruce de deasupra Ocolului Sivic. Traseul este la dreapta, spre Vest, am gasit insa marcaje aruncate la dreapta, in directie gresita.
Ne cerem scuze celor care au fost la tura de recunoastere fara Radu si care au avut probleme sa gaseasca traseul.
Mai avem o saptamana pana la concurs. Consideram ca avem o datorie fata de cei care s-au inscris, asa ca vom face tot ce ne sta in putinta sa marcam tarseul cel putin la fel de bine ca anul trecut.
Cele doua zone afectate sunt departe de sat si, in plus, suntem prieteni cu copiii. Ca urmare credem ca autorii nu sunt copiii sau localnicii, ci cineva care are habar despre concursuri de mountainbike. E pacat ca am ajuns ca in legenda Mesterului Manole.
Ii rugam pe cei care au stricat traseul sa ne contacteze daca se poate. Vrem sa ii rugam sa ne transmita mesajul, pentru ca sincer, nu l-am inteles. In plus, stiu cata munca implica dezechiparea unui traseu. Cum noua ni s-a cerut o suma apreciabile pentru echipare / dezechipare, vrem sa le propunem sa ne ajute, facand ceva util, si sa ramana si cu ceva bani de buzunar.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2011, TeamXpert BikeFest and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Stricarea marcajelor

 1. dinu alexandru says:

  Cred ca cea mai sigura solutie este sa mearga cineva cu un motor, eventual, care cunoaste traseul, si sa verifice marcajul in dimineata concursului.

 2. Radu says:

  Multumim.
  Asta este si solutia noastra, sa refacem traseul in dimineata concursului.

  • cristi says:

   Nu se poate marca cu un spray cu vopsea, pe copaci?
   Nu stiu daca este o solutie buna, dar poate macar in punctele critice.

   Am fost ieri si necunoscand traseul ne-am ratacit de vreo 2 ori, iar a treia oara am iesit in Mihai Bravu, de unde ne-am intors pe sosea in Comana.

   Succes!
   Cristi.

 3. Radu says:

  Regret ca v-ati ratacit:)
  Dupa ce am vazut dezastrul din Padurea Comana am folosit spray rosu in Padurea Calugareni. Din pacate este o solutie care afecteaza copacii, asa ca marcam doar pe pamant. Cand vom remarca Padurea Comana vom folosi inclusiv spray.

 4. STEFAN says:

  Salut si scuze ca am intarziat Sambata!!
  Io eram la tel in jur de 10 dimineatza.
  Am ajuns dar la 11 si ceva a fost foarte aglomerat si am bagat cativa km prin padure si am remarcat ruperea markajelor, noroc ca stiam in mare traseul cel vechi. L a un moment dat ne-am intors deoarece doamna mea nu mai putea merge.
  Aaa si apropo foarte multe masini……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s