A inceput marcarea traseelor

George a fost in weekend si a inceput marcarea traseelor. A inceput cu traseul scurt, care are cateva modificari “savuroase” dupa cum ne spune George:
“Salutare! Din acest weekend am inceput marcarea traseului. Din pacate, destule portiuni din traseele de anul trecut, atat cel scurt cat si cel lung, au devenit neprietenoase pt parcurs pe bicicleta. Din fericire, in majoritatea cazurilor am reusit sa gasesc variante mai bune, in opinia mea.
Traseul scurt a suferit modificari substantiale pe portiunea de intoarcere, incepand de la plecarea de la punctul de alimentare si pana la finish. Astfel, a devenit mai spectaculos, dar ceva mai dificil, intrucat a crescut diferenta de nivel pozitiva. Bineinteles, de unde urci trebuie sa mai si cobori, asa ca s-au sporit si coborarile, multe dintre ele fiind de-a dreptul savuroase. Am incercat pe cat posibil sa obtin un profil mai ‘valurit’ asemanator celor din zonele de deal (atat cat a fost posibil, totusi e campie acolo). Pe ici-colo am mai facut cateva cosmetizari, petru a imbunatati cursivitatea. In momentul de fata marcajul este gata pe aprox 75% din lungimea traseului. Nu recomand insa utilizarea lui inca, mai ales pe partea de intoarcere, unde sunt cateva portiuni nemarcate.
Si traseul lung va suferi multe modificari, deoarece vechea ruta de intoarcere a devenit mlastinoasa, aviz celor care doresc sa foloseasca track-urile de la concurs. Va fi ocolita groapa de gunoi a satului, anul acesta traseul va trece tangential cu ea, doar cat sa vedem ca mai este acolo 🙂 . Avem in vedere si eliminarea portiunilor comune de dus/intors, pentru a scadea riscul accidentelor ce se pot produce in zonele unde unii urca, altii coboara.
Zona de start va ramane neschimbata, drumul acela lat, pietruit, e perfect pentru a evita busculadele si a permite trierea concurentilor, cine doreste/poate sa depaseasca, o poate face acolo in voie.
Starea traseului, dupa 3-4 zile insorite, este perfecta, au ramas foarte putine zone cu noroi, doar pe drumurile forestiere cu circulatie auto, dar este un noroi subtire, care nu se lipeste de roti. Dupa doua zile de hoinarit pe-acolo, bicicleta mea s-a pastrat destul de curata, suficient cat sa o pot aduce in casa fara sa trebuiasca sa o spal 🙂 .
Sper sa revin cat mai curand cu poze si track-urile gps reale, deocamdata mai este inca mult de munca pentru finalizarea traseelor.
In weekend, va asteptam la tura de recunoastere!”

Multumim

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2011, Trasee. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s