Produse Isostar

Unul dintre sponsorii de la TeamXpert Bike Fest este Isostar. La fel ca la On Top of the World Bike Fest (uphill-ul de la Sinaia la Vf.Omu), in afara de premii, Isostar va oferi participantilor bautura energizanta preparata si baruri energizante.
La On Top of the World Bike Fest, la Cota 1400, unii concurenti s-au plans ca le era sete dupa ce consumasera produse Isostar.
Ca sa stiti mai multe despre aceste produse i-am contactat pe cei de la Nutrivita, distribuitor unic Isostar. Am aflat ca Bautura Isostar se consuma complementar cu apa si nu IN LOC DE apa, acesta neputand substitui in intregime necesarul total de lichide in timpul efortului sportiv. Aviz amatorilor.
Am primit de asemenea info despre 4 produse:

Isostar High Energy Sport Bar
Este batonul energizant care a fost oferit la toti participantii de la On Top of the World Bike Fest. Are aport crescut de glucide, sursa de vitaminele E, C, B1, B2, PP si B6. Avand un mix optimizat de glucide simple si complexe pentru anduranta si de vitamine pentru accelerarea functiilor musculare si a metabolismului energetic, batonul High Energy de la Isostar este adaptat nevoilor specifice ale sportivilor amatori sau de performanta in cadrul antrenamentelor sau competitiilor. Se recomanda utilizarea sa inainte de cursa, avand o buna tolerabilitate gastrica. In plus, contine cereale si bucati de fructe, ingrediente esentiale in alimentatia sportivului. Formula sa este testata si controlata, avand garantia anti-doping Isostar CLEAN Engagement.
Barul are 40 g si se comercializeaza in 2 variante: cu aroma de banane si cu aroma multifruct.

Hydrate&Perform Sport Drink Isostar
Este o bautura izotonica si energizanta ce creste cu 19% performantele fizice (conf. Studiu clinic IRMS 2004) comparativ cu apa. In timpul efortului fizic, prin transpiratie corpul pierde si elementele esentiale ce asigura echilibrul hidric si mineral. Apa singura nu este suficienta pentru restabilirea acestui echilibru. Avand o formula izotonica ce permite absorbtia rapida, Isostar H&P Sport Drink este bogata in saruri minerale (calciu, magneziu, sodiu, potasiu) si carbohidrati, pentru un plus de energie inainte, in timpul si dupa efort. Nu contine arome artificiale. Nu contine substante dopante.
Doza are 250 ml si se comercializeaza in doua variante: cu aroma Orange sau Lemon.

Tabletele efervescente Isostar pentru rehidratare rapida, 125g (pentru 2,5l bautura izotonica)
Au continut redus de calorii (numai 87 kcal/500ml) si sunt special create pentru eforturile de durata scurta si intensitate mare (sau durata si intensitate medii), datorita formulei izotonice si a dozajului optim de vitamine si minerale. Solutia preparata este bogata in vitaminele antioxidante C si E, necesare luptei impotriva radicalilor liberi produsi in timpul efortului precum si vitaminele B1, B2, B6 si PP necesare asimilarii glucidelor de catre celule. Doua tablete dizolvate in 500ml de apa asigura o rehidratare optima inainte, in timpul sau dupa efortul fizic.

Isostar Pulse Energy Bar Alune-Guarana 23g
Este un baton energizant cu vitamine pentru eforturi sportive de scurta intensitate si durata precum alergari usoare, plimbari cu bicicleta, iesirile cu prietenii la basket, fotbal, skating, skateboard. Descopera un mix delicios de cereale crocante, bogat in carbohidrati ce se metabolizeaza rapid pentru obtinerea unui maximum de performanta. Imbogatit cu vitamine special selectionate pentru nevoile sportivilor: E, C, B1, B2, PP si B6.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in Isostar, OnTopOfTheWorldBikeFest, Parteneri, TeamXpert BikeFest. Bookmark the permalink.

3 Responses to Produse Isostar

  1. STEFAN says:

    …la bauturi merge si RedBull si este beton …. :))

  2. Radu says:

    dar te doar capul dupa. Cel putin cu Jack D 🙂

  3. STEFAN says:

    …hmmmm ca bine zici……asa este stiu … urata senzatie ….. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s